Salgs- og leveringsbetingelser

Mywear benytter Post Danmark til forsendelse af varer med levering i Danmark. Vi leverer fragtfrit over 400 kr. Ellers fast fragt til 30kr. Vi sender kun i Danmark.

For at indgå handler med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Mobilnummer
E-mailadresse
Vi foretager registrering af dine personlige oplysninger, for at kunne sende varen til dig. Det er kun Mywear, der har adgang til disse oplysninger og de videregives ikke til trediemand.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos Mywear.

Varerne afsendes 1-2 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling og betaling. I særligt travle perioder kan der være længere leveringstid. Hvis en levering af en eller anden grund bliver forsinket, giver vi dig besked via e-mail.
Alle varer leveres, så længe lager haves.

30 DAGES RETURRET:  Du har 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Varen skal returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Dette betyder, at varen skal være ubrugt, og varen må ikke være vasket. Du betaler selv returfragten. Du medsender kopi af faktura, hvor du påfører dit reg. og kontonummer.

TILBAGEBETALING: Beløbet sættes ind på din konto indenfor 7 hverdage.  Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af varen.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen.


I det tilfælde, hvor Mywear modtager varen retur i en stand, der ikke gør det muligt, at sælge varen som ny, forbeholder Mywear sig ret til at reducere i returbetalingen svarende til differencen mellem nyværdi og den mulige salgsværdi, som varen nu forefindes i.

Reklamationsret:
Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bytter vi den uden omkostninger for dig. I så fald skal du senest 8 dage fra modtagelsen informere os om fejlen og returnere varen i original emballage, vedlagt en kopi af fakturaen. I de fleste tilfælde sender vi dig en ny vare.
Er dette ikke muligt refunderes hele beløbet. Husk at påføre reg.nr. og kontonummer.
Derudover gælder naturligvis den 2 årige reklamationsfrist i henhold til købeloven.

Der tages forbehold for trykfejl.

Retur- og reklamationsvarer skal sendes til:
Mywear
Øster Løgumvej 92
6230 Rødekro